© 2020 by WDV4GISO

Privacyregels

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • agenda

Een minuut van medeleven...

 

 

Bladerend doorheen de vele foto's op onze site ontdekt eenieder waar het GISO, en in uitbreiding het begrip school, voor staat. Een mini gemeenschap van mensen, jonge en al wat oudere, divers en verscheiden, maar verenigd vooral rondom één project: jonge mensen, op hun weg naar volwassenheid, meenemen in een positief verhaal en begeleiden naar het behalen van een diploma en de daaraan verbonden plaats in onze maatschappij.

De vele foto's getuigen van de bruisende activiteiten hier, van het samenwerken en het leren, van de inzet en het enthousiasme, en ook van het plezier. Soms ook van tegenstellingen en discussies maar evengoed van hoe je leert om daar correct mee om te gaan, respectvol liefst en voor alles geweldloos.  

En vandaag wordt ook onze school opgeschrikt door de nabijheid van onwaarschijnlijke, gewelddadige acties die zich richten tegen heel onze samenleving, tegen al onze mensen, zonder onderscheid van nationaliteit, van origine, van religie of van opvatting.

 

Wij worden met z'n allen geraakt in ons model van samenleven. Een model dat niet perfect is, ongetwijfeld. Een model waarin nog steeds niet iedereen dezelfde kansen krijgt of grijpt en waar dus nog veel werk aan is…

Maar het is wel het model dat zich het vreedzaam samenleven in verscheidenheid tot doel stelt. Alle leerlingen, leerkrachten en het personeel van het GISO verzamelden vandaag om 14.30 uur en betuigden met een minuut stilte hun medeleven met alle getroffen families.​

 

Alle leerlingen en het GISO team

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now