Eerste graad.

 

 In het eerste en het tweede leerjaar van de A-stroom krijg je een brede algemene vorming aangeboden (27 lesuren die in heel Vlaanderen dezelfde zijn). Bij de opties gaan we samen op ontdekkingstocht naar de talenten van elk kind. De aangeboden projecten (STEM - Mema - Taal & cultuur) kunnen doorheen het schooljaar worden gekozen. Ook is er nog ruimte voor uitbreiding of remediëring.   Met deze brede vorming  kan je doorstromen naar het ASO, KSO of het TSO. 

 

In de B-stroom kies je, naast de algemene vorming, in het eerste leerjaar ook  voor allerlei projecten. In het tweede leerjaar voor STEM technieken.  Jouw vervolgopleidingen situeren zich in het BSO.

 

Eerste graad

Tweede en derde graad.

Onze bovenbouw is gespecialiseerder en leidt jongeren op tot vakbekwame lasser-monteerders en buisbewerkers, tot plaatbewerkers, carrosserieherstellers en specialisten in lettering en speciale spuittechnieken, tot elektriciens en specialisten in domotica. De school is modulair gestructureerd. Vanaf de tweede graad wordt de leerstof in modules van beperkte duur aangeboden. Na elke module die succesrijk wordt doorlopen krijgt de leerling een deelcertificaat uitgereikt. Verworven kennis en vaardigheid worden meteen erkend en dat werkt erg motiverend. Overgangen van de klassieke onderwijsvormen naar de modulaire structuur en omgekeerd zijn mogelijk. Door onze nauwe contacten met de bedrijfswereld (stages, duaal leren, ondersteuning, bijscholing) slagen wij er in om alle afgestudeerden aan een gepaste job te helpen.

 

Modulaire opleidingen

 

Traject lassen

Traject carrosserie

Traject elektriciteit

​Specialisatie​​


 

Ook info op www.onderwijskiezer.be​ 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now